Koel- en vries opslag

Voor koel- en vrieshuizen is het belangrijk dat opslagruimtes goed worden afgesloten. Zo behoudt de ruimte de temperatuur en blijft de handel beschermd. Voor koel- en vriesopslag leveren wij diverse bedrijfsdeuren: koeldeuren, vriesdeuren, geïsoleerde deuren en High Speed Freezer Doors (Airlock) in aluminum of RVS.

Kloosterboer Cool Port - Rotterdam

Kloosterboer Cool Port B.V. in Rotterdam is een enorm koel- en vrieshuis. Ze hebben maar liefst 3.500.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit. Zij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandelingen en logistieke IT-oplossingen. 

Lees verder

Koeldeuren voor koel- en vriesopslag

Salco koel-, vries- en bedrijfsdeuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: hand- of elektrisch bediend, horizontaal, verticaal of uitgevoerd als draaideur. Voor toepassing in de voedselverwerkende industrie zijn speciale RVS-uitvoeringen leverbaar. De koeldeuren zijn verkrijgbaar in zeer grote afmetingen, in vele kleuren en sluiten perfect af.

High speed freezer doors (Airlock)

Horizontaal, verticaal, bestand tegen temperaturen tot -40° C of in het kader van brandpreventie in een ‘lage zuurstof’-omgeving? De High Speed Freezer Doors (Airlock) van Salco kenmerken zich door een grote verscheidenheid in uitvoering en toepassing. Ze zijn makkelijk te integreren in het conveyorsysteem. De kern van de deur is gemaakt van isolatiemateriaal en sluit hermetisch af. Daarnaast zijn de High Speed Freezer Doors (Airlock) ook uitvoerbaar in RVS.

Sluitende deuroplossing

Ook voor uw bedrijf hebben wij een sluitende deuroplossing. Een oplossing waaraan misschien nog niet is gedacht. Door ons vroeg bij het proces te betrekken, kunnen wij u vooraf adviseren.

Bekijk ons aanbod aan deuren voor de koel- en vriesopslag. En bestaat het nog niet? Dan maken we het. Hoe kunnen wij u verder helpen? Bel naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gebruikte producten