Aardappel/Bollen/Uien bewaring

Voor het bewaren van aardappelen, bollen en uien levert Salco schuifdeuren. Deze schuifdeuren hebben een solide en duurzame constructie. De deuren zijn onderhoudsarm, licht bedienbaar en gemaakt voor jaren zorgeloos gebruik. Zowel binnen als buiten te plaatsen, in tal van uitvoeringen met uitgebreide beglazingsmogelijkheden.

Bloembollenbedrijf Leek Tulips - Berkhout

Leek Tulips B.V. is een jong en bloeiend bedrijf welke gevestigd is in Berkhout. Zij zijn gespecialiseerd in het broeien en kweken van tulpen. Salco heeft voor dit mooie bloembollenbedrijf overhead en schuifdeuren mogen leveren en plaatsen. Achter deze deuren worden de bloembollen en bloemen goed bewaard.

Lees verder

De juiste deur om aardappelen, bollen en uien te bewaren

De schuifdeur wordt gemakkelijk geopend en goed afgesloten via het handige schuifsysteem. Met de inzet van deze deuren bespaart u veel ruimte. De schuifdeuren van Salco zijn onderhoudsarm en in vrijwel elke gewenste afmeting leverbaar. De schuifdeur heeft een optimale toegankelijkheid. Het is mogelijk om meerdere deuren naast elkaar te plaatsen en voor elkaar langs te schuiven. Hierdoor ontstaat er één grote, wegschuifbare wand, waardoor u snel en efficiënt in- en uit kunt laden. Ook een (gedeeltelijke) koudebrug onderbroken variant is leverbaar, uniek bij dit type deuren.

De juiste deur voor jullie bedrijfsvoering en werkzaamheden

De schuifdeur wordt volledig naar wens aangepast, zodat deze perfect op de bedrijfsvoering en werkzaamheden aansluit. Salco biedt een breed pakket aan deuren voor verschillende doelgroepen en toepassingen. De schuifdeuren zijn zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd leverbaar. De deuren kunnen zowel onder- als bovenrollend worden uitgevoerd.

Sluitende deuroplossing

Ook voor uw bedrijf hebben wij een sluitende deuroplossing. Een oplossing waaraan misschien nog niet is gedacht. Door ons vroeg bij het proces te betrekken, kunnen wij u vooraf adviseren.

Bekijk ons aanbod aan deuren voor het bewaren van aardappelen, bollen en uien. En bestaat het nog niet? Dan maken we het. Hoe kunnen wij u verder helpen? Bel naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gebruikte producten