Bloembollenbedrijf Leek Tulips - Berkhout

Leek Tulips B.V. is een jong en bloeiend bedrijf welke gevestigd is in Berkhout. Zij zijn gespecialiseerd in het broeien en kweken van tulpen. Salco heeft voor dit mooie bloembollenbedrijf overhead en schuifdeuren mogen leveren en plaatsen. Achter deze deuren worden de bloembollen en bloemen goed bewaard.

Maatwerk oplossing voor uw situatie

“Wij zijn erg tevreden met de deuren van Salco, ze werken perfect”

vertelt Arjan Leek van Leek Tulips. “Salco kennen wij al een hele tijd. Toen het bestek van de nieuwe schuur was getekend kwam Salco ter sprake. Het was eigenlijk heel logisch om Salco voor de bedrijfsdeuren te benaderen”.

ONDERHOUD IN DE BUURT

Er is voor het pand van Leek Tulips gekozen voor overheaddeuren en schuifdeuren. Achter deze deuren worden de bollen in de zomer opgeslagen. In de winter liggen er bloemen achter de deuren. Sommige deuren bevatten een loopdeur, om gemakkelijk toegang tot het pand te verkrijgen. Naast de opslag van de bollen en bloemen, kan er gemakkelijk doorheen worden gereden. Een aantal deuren zijn elektrisch bediening en hebben een afstandsbediening. Hierdoor kunnen pallets en grote bakken gemakkelijk naar binnen worden gereden.

De overhead deuren zijn koudebrugvrij en zorgen ervoor dat de warmte buiten wordt gehouden. Hierdoor blijven de bloemen en bloembollen lang mooi en kunnen deze goed worden opgeslagen. “We hebben weinig onderhoud aan de deuren en mocht er wat zijn dan zit Salco in de buurt en zijn ze zo bij ons”, vertelt Arjan. Leek Tulips is zeer tevreden over de service van Salco en de kwaliteit van de deuren.

OVERHEAD- EN SCHUIFDEUREN

Er zijn diverse PKD-100 schuifdeuren geplaatst. Deze deuren hebben een goede afdichting, dankzij de rondom afgedichting door middel van dubbele rubber profielen. Daarnaast zijn deze schuifdeuren optimaal toegankelijk. Bij Leek Tulips zijn er meerdere deuren naast elkaar geplaatst en die voor elkaar langs weg kunnen schuiven. Hierdoor ontstaat er één grote wegschuifbare wand, waardoor er efficiënt in- en uitgeladen kan worden.

Naast de schuifdeuren zijn er ook een aantal overheaddeuren geplaatst. De T-280K overheaddeur is koudebrugvrij. Deze overhead deur heeft een hoge isolatiewaarde en is daardoor geschikt voor koelcellen. De T-280K overheaddeur is vrijwel overal toepasbaar, dankzij de zeer grote verscheidenheid aan railsystemen. Er zijn ook overheaddeuren geplaatst bij de docking station. Hier kunnen vrachtwagens gemakkelijk op aansluiten en hier de vracht inladen.

“Wij zijn heel tevreden met onze deuren, ze werken perfect en hebben weinig onderhoud nodig”, sluit Arjan Leek af.

Wilt u meer weten over dit project, onze schuif- en overhead deuren of over deuren voor de bollen- en bloemensector?

Neem dan contact met ons op via 0228 564 200 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Gebruikte producten