Projecten

Project

Knoflookteler Biesheuvel

Biesheuvel in Slootdorp is een van de drie grootste knoflooktelers in Nederland. Al sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse, Noord-Hollandse knoflook. Het enorme werkterrein bestaat uit 50 hectare knoflook dat geschikt is voor consumptie en vermeerdering. Op dit grote terrein zijn verschillende Salco deuren te vinden!

 

Project

Kloosterboer Cool Port - Rotterdam

Kloosterboer Cool Port B.V. in Rotterdam is een enorm koel- en vrieshuis. Ze hebben maar liefst 3.500.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit. Zij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandelingen en logistieke IT-oplossingen. 

Project

Bloembollenbedrijf Leek Tulips - Berkhout

Leek Tulips B.V. is een jong en bloeiend bedrijf welke gevestigd is in Berkhout. Zij zijn gespecialiseerd in het broeien en kweken van tulpen. Salco heeft voor dit mooie bloembollenbedrijf overhead en schuifdeuren mogen leveren en plaatsen. Achter deze deuren worden de bloembollen en bloemen goed bewaard.

Project

Emissiearme melkveestal Firma Rooker – Aartswoud

Via aannemingsbedrijf De Jong Ursem kreeg Salco de opdracht voor de stal van Firma Rooker uit Aartswoud binnen. Het ging hierbij om een emissiearme melkveestal die moest worden voorzien van deuren. 

Project

79-stuks PKD-100 Deuren voor Fritolay – Turkije

Fritolay / Pepsi-Co is een opdrachtgever van Salco B.V. en bewaart een enorme hoeveelheid aan aardappelen in een bewaarloods. Deze aardappelen worden gebruikt voor de productie van onder meer Lays chips. De aardappelen moeten uiteraard wel goed bewaard blijven en daarom mocht Salco maar liefst 79 PKD-100 deuren voor de bewaarloods van Fritolay leveren.