Veeteelt

Bescherm uw apparatuur, machines én dieren achter de robuuste en stevige deuren van Salco. Voor elke tak van de veeteelt hebben wij de juiste deur.

Schuifdeuren voor de veeteelt

De schuifdeur wordt gemakkelijk geopend en goed afgesloten via het handige schuifsysteem. Door de inzet van deze deuren bespaart u veel ruimte. De schuifdeuren zijn zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd leverbaar. Wij zorgen dat de schuifdeuren perfect aansluiten op uw bedrijfsvoering en werkzaamheden. Onze deuren zijn vrijwel in iedere afmeting leverbaar en worden volledig naar wens aangepast.

Overheaddeur voor stal of bedrijfspand

Dankzij de grote verscheidenheid aan railsystemen zijn overheaddeuren vrijwel overal toepasbaar. Niet voor niets worden Salco overheaddeuren veel toegepast in bedrijfshallen. Het is mogelijk om de deur te voorzien van beglazing, dankzij de uitgebreide beglazingsmogelijkheden. Ook is er een speciale 80 mm dikke uitvoering leverbaar voor toepassing in koelcellen (koudebrugvrij).

Sluitende deuroplossing

Ook voor uw bedrijf hebben wij een sluitende deuroplossing. Een oplossing waaraan misschien nog niet is gedacht. Door ons vroeg bij het proces te betrekken, kunnen wij u vooraf adviseren.

Bekijk ons aanbod aan deuren voor de veeteelt. En bestaat het nog niet? Dan maken we het. Hoe kunnen wij u verder helpen? Bel naar +31(0)228-564 200 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gebruikte producten